無意入左呢間 Cafe 佢係酒店底層 非常有格調 小小工業風 簡單而高質入面好 Chill 好岩坐低 Hea 下 睇下書 做下野 好多長木枱 仲有好多雜誌 唔係一般個種八掛旅遊雜誌 係幾高質既書 大部分英文書 我拎左本黎睇 入面好多正食譜 好治癒晨早流流我就叫左個牛油果🥑多士 配一個 Iced Americano 🥃 第一次見配無花果 賣相very good 多士好脆身香口 牛油果好新鮮 同無花果出奇地搭 我再加左好多 Black Pepper 成件事感覺好正 自問都幾大食 我都食得飽 佢仲配左塊薄何葉 同沙律配油醋汁 都好夾 🌿Iced Americano 幾好飲 好多時都會苦澀 但佢無 仲有種淡淡香氣 好快就飲哂成杯星日一路嘆早餐 一路睇 Dessert Recipe 簡直一大享受 I will be back!

2019-09-29
$114 (早餐)