今日嚟旺角美甲,順便行吓旺角中心,睇吓有無好野可以啱買。行行吓,覺得有d口渴。於是,想起朋友之前提過,旺角中心有間健康飲品店,用鮮果攪拌而成。所以,上去一樓,試吓呢間飲品店。上到店舖,見到Menu,其實選擇都有好多,有奶蓋系列,又有堅果奶系列,連伯爵茶都有得賣。總之,形形色色樣樣都有啦!我今次就選擇左牛油果堅果奶,呢杯飲品喺用新鮮牛油果同鮮奶攪拌而成的,而且,侍應問我,選擇無糖,微糖,多糖等等,咁樣你就可以因應自己嘅喜好去選擇啦。我咁健康就選擇無糖牛油果堅果奶。可能喺新鮮牛油果打成嘅關係,感覺好清新,而且,牛油果充滿維他命E及C,飲左之後,補充體力,成個人都充滿正能量。下次嚟,一定會試吓其他款式。

下次嚟,一定會試吓其他款式。