2022-08-08 32 浏览
🥇牛油果控天堂🥑.呢間嘢由佢喺灣仔開始已經想去食😍估唔到等到佢搬咗嚟西營盤先食🤣🤣似足佢掛左係餐廳入面既樹懶🦥咁慢人十拍😆.想叫晒成個Menus上面嘅牛油果野食🥑牛油果Smoothie 😍 非常濃厚,冇落到好甜,飲落偏生少少既牛油果味,所以飲晒成杯都冇好覺得好濟☺️牛油果Tostada 本身以為佢只係用黎打卡用既花花😝但佢係開發左我對牛油果整法既新認識😋呢個野睇落平平無奇但越食越辣🤣你以為撥走上面既辣椒碎就冇事咩🙈佢下面既青辣椒先係比到你味蕾既挑戰😂老人家我放左一粒落舌尖感覺好似腫左咁😛牛油果雪糕又係正既,甜甜地帶有一啲杏仁味,上面就有個用黎比人refresh 下,唔知係芒果定柑橘既雪芭😂.仲有個邪惡拉絲芝士點墨西哥粟米片,食左勁多膽固醇落肚咁🤣不過真係好滿足🤤提提大家要食快啲,唔係凍左就拉唔到絲又唔好食🤭
🥇牛油果控天堂🥑