牛大人已經變成我同朋友如果想打邊爐傾偈嘅飯堂,今次試吓特別嘅湯底,同埋平時未試過嘅款式!阿嬤養生濃湯鍋好特別,裏面好多養生配料,味道比想像中清新。極上和牛吃到飽套餐好正,可以食到和牛丸,果種彈性同埋香味係任食點當中最正嘅。安格斯牛小排、和牛M5牛肩一直都係我嘅最愛,花紋分佈平均肥少少就揀牛小排,想食瘦少少重牛味就揀牛肩;仲有新加入嘅SRF美國黑牛後腿肉肉味更濃,牛胸爽好爽充滿油脂。當然要出去攞啲唔同配料同埋飲品,仲有唔同飲品例如冬瓜茶等,同打邊爐好match !鴨血、水蓮、鹽酥雞、小香腸、皮蛋豆腐充滿台灣風味,鴨血特別彈牙,水蓮就夠爽口。鹽酥雞、小香腸、皮蛋豆腐即來即食,熱辣辣!鹽酥雞小香腸無論係鹹香定係味道都好出。真台灣鯛魚片、脆肉鯇魚腩、脆肉鯇魚片、爽脆炸魚皮好多魚類相關,幾款都好正,魚味清香,睇吓鍾意食林啲定係爽脆啲。海蝦、沙白、花枝漿、各水餃同餃子同樣唔錯,海鮮真係相當新鮮,唔似得某啲餐廳比啲雪藏仲有冰嘅,沙白隻隻大大粒,海蝦相當彈牙,呢類型餃子平時都比較少買到,個皮質感係特別啲。好多款甜品揀!一人一款永不落空~環境:

阿嬤養生濃湯鍋好特別,裏面好多養生配料,味道比想像中清新。

好多款甜品揀!一人一款永不落空~

環境: