餐厅: 彩福皇宴 (置富都會)
资讯:

2023-01-20 900 浏览
一心諗住食出名既片皮鴨, 點知坐底睇餐牌唔見. 再問下侍應先知人手不足及好似送鴨來供應商收爐冇得食. 唯有食其他野啦! 我地叫左個三寶D餐...濃湯鮮菌浸菜苗 - 個湯幾濃, 有D似濃湯寶添 清清地, 菜都算甜 OK!彩福金獎脆皮雞 - 雞肉係幾嫩滑, 略嫌生左D, 骨位直情生, 只食到大約8成肉清蒸沙巴龍躉班 - 1斤2重SIZE啱啱好, 夠熟亦嫩滑, 肉質唔會太"鞋"  略嫌豉油咸左D, 鐘意甜番DD原個椰皇燉燕窩 - 燕窩份量唔算小, 椰皇夠滑味道清甜.總結 : 如果入座前知道片皮鴨暫停我地唔會入去食. 一定轉場! 食物質數同價錢乘正比, 服務都交番足. 換碟招待上菜都做足. 下次再來一定係有片皮鴨食先到

一心諗住食出名既片皮鴨, 點知坐底睇餐牌唔見
. 再問下侍應先知人手不足及好似送鴨來供應商收爐冇得食.

唯有食其他野啦!

我地叫左個三寶D餐...
濃湯鮮菌浸菜苗 - 個湯幾濃, 有D似濃湯寶添
 清清地, 菜都算甜 OK!
 略嫌豉油咸左D, 鐘意甜番DD
原個椰皇燉燕窩 - 燕窩份量唔算小, 椰皇夠滑味道清甜.
下次再來一定係有片皮鴨食先到

2023-01-19