2025-02-26
餐廳內部設計簡約而現代,搭配柔和嘅燈光,營造出輕鬆嘅用餐氛圍。牆壁上仲有一幅自己晝嘅畫,真係好靚。💥二人套餐(HK$263),真係唔錯💥📍 雜菜沙律 & 牛油果沙律牛油果嘅滑溜感搭配脆生生嘅蔬菜,口感好好,食落去特別清新。📍 車瓜湯 ×2味道溫和,帶有一絲甜味,喝落去有種舒適感,啱啱好開胃。📍 千層吉列豚千層吉列豚外脆內嫩,炸得金黃酥脆,咬落去肉質好嫩,配上醬汁之後更加美味,真係好有滋味。📍 牛肉漢堡排牛肉漢堡排則多汁得嚟,肉香味十足,每一口都令人想再嚟一口。📍 脆香七味單骨雞翼雞翼香脆可口,七種香料的調味令味道更為豐富,吃完後唔想停。📍 秘製咖哩湯烏冬咖哩味道濃郁,湯底滑順,麵條吸收咗咖哩嘅精華,真係好味。📍 秘製日式咖哩天使麵咖哩嘅味道亦唔錯,搭配天使麵口感輕盈,食落去好順口。📍 富士山泡沫梳打加上海鹽奶泡,飲落去有淡淡嘅清甜,仲有一啲咸咸嘅回甘,口感輕盈,飲完之後好舒服。📍 緩空気TIRAMISU飲品,口感醇滑,真係一個絕妙嘅飲品同甜品嘅結合,感覺好滿足。📍 紅桑子布朗尼 & 海鹽雪糕真係好match!布朗尼濃郁而不會太甜,雪糕嘅清涼感為整體帶來一啲平衡,食完令人心情愉快。總括來
💥二人套餐(HK$263),真係唔錯💥
📍 雜菜沙律 & 牛油果沙律
牛油果嘅滑溜感搭配脆生生嘅蔬菜,口感好好,食落去特別清新。
📍 車瓜湯 ×2
味道溫和,帶有一絲甜味,喝落去有種舒適感,啱啱好開胃。
📍 千層吉列豚
📍 牛肉漢堡排
牛肉漢堡排則多汁得嚟,肉香味十足,每一口都令人想再嚟一口。
📍 脆香七味單骨雞翼
雞翼香脆可口,七種香料的調味令味道更為豐富,吃完後唔想停。
📍 秘製咖哩湯烏冬
咖哩味道濃郁,湯底滑順,麵條吸收咗咖哩嘅精華,真係好味。
📍 秘製日式咖哩天使麵
咖哩嘅味道亦唔錯,搭配天使麵口感輕盈,食落去好順口。
📍 富士山
📍 緩空気
📍 紅桑子布朗尼 & 海鹽雪糕
總括來講,餐點質素高,味道出色,環境又舒服,兩個人食唔洗$300既晚餐就可以食到咁多野,真係飽住走架,絕對值得一試!
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#Kitto Katsu