2017-04-10 1080 浏览
其實坊間都有不少任食打邊爐 但就比較小係自助形式 對小妹而言 相比起寫紙仔 我更喜歡自助形式 一來可以見到邊樣新鮮,邊樣想食 二來又可以行下幫助消化 變相食更多份量既食物最近同小胖男友係葵涌廣場shopping完後就去左附件既一間雞煲,烤魚,火鍋專門店呢間極品煮意地方好大 似足平日日式放題 一上到去就見到好多個大大小小既凍櫃整體黎講 食物方面都幾多款同新鮮蔬菜類方面亦有驚喜 平日打邊爐好小見到既菜類呢度都有供應 而且一早已經一籃籃裝好晒任拎 非常方便衛生飲品方面非常多款淨係放野飲既雪櫃已經有好幾個 仲要全部唔同款另外亦有一d炸雞翼,韓式豬肉餃,糖水等熟食同甜品供應由於我同小胖男友都唔係愛魚之人 所以果日我地就揀左麻辣雞煲勁大煲!!非常足料! 雞肉嫩滑 仲可以無限添食架!由於食物不斷都有refill 所以我地分開左幾次拎野 唔怕浪費之餘 亦確保新鮮為確保衛生 肉類同海鮮就需要寫紙仔落單估唔到任食既肥牛質素都唔差 除左肥牛仲有黑豚片同羊肉片 仲有是日海鮮任食當中個豚肉片最有驚喜 爽脆嫩滑食到飽一飽仲有一人一杯雪糕 咁既價錢 真係抵

整體黎講 食物方面都幾多款同新鮮

飲品方面非常多款
淨係放野飲既雪櫃已經有好幾個 仲要全部唔同款
另外亦有一d炸雞翼,韓式豬肉餃,糖水等熟食同甜品供應
由於我同小胖男友都唔係愛魚之人 所以果日我地就揀左麻辣雞煲
勁大煲!!非常足料! 雞肉嫩滑 仲可以無限添食架!
為確保衛生 肉類同海鮮就需要寫紙仔落單
當中個豚肉片最有驚喜 爽脆嫩滑