爸爸朋友介紹就去左食咯😂 Bubee0717等级22016-10-293K 浏览 关注 初頭以為佢既價錢唔值同埋款式數量所以有所退卻,諗左陣最後都決心行左入去食。 首先,員工服務態度優越。初頭行到門面已經出黎服務我地,同我地介紹一下。然後上菜亦細心去介紹個牛扒係點樣享用。最後亦禮貌去收集意見虛心學習,亦為我講解點解要用即棄既木筷子。原來用木筷既原因係唔想污染到牛肉既味係想健康啲無化學物質。(利申:非打手,純粹太正。 其次,食物方面。媽的omg真係好好味,吉列牛扒既份量就岩岩適量!唔會太少,但又不至於人會食得太漏,牛既份量岩岩好。而且有三款既醬汁配備(蒜蓉、唔知咩汁但甜甜地咸咸地😂但係係好配合牛扒既同埋wasabi)1st會係個未知醬🤔2nd會係wasabi 3rd就係蒜蓉,個人麻麻喜好蒜蓉😳😂我真係幾享受自己煎個種感覺,好正!好好味另外芝士吉列豬扒定食🤔,都幾好食,但相比佢吉牛就差一個級數。佢既芝士可以拉到好長好長,但味道係略淡既。後尾發覺如果太濃,食咁既份量就會好漏。因為佢既份量都幾多!之後佢都係有配醬汁架,但今次就係一個醬。係沙律醬?加左個醬之後就變得高質左好多好多了,味道豐富左,好味左。繼吉豬既芝士絲、豬扒既口感同埋吉豬既脆皮。再加埋個醬汁,正啊正啊。以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享爸爸朋友介紹就去左食咯😂 The Backstreet Kitchen https://s.openrice.com/QrLT0RS0e00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食