❣️爸爸加餸必食珍一料理❣️好多時爸爸口淡淡都會去路德圍果邊買料加餸!因為呢度有好多唔同種類野食😍爸爸近期至愛就係呢間新開專賣川式食品既珍一料理!💗東坡肉飯 勁多豬腩肉!每一粒脂肪同肉既比例都好平均,口感層次十足!醬汁味道甜甜地,我最鍾意用黎撈飯一齊食😍💗椒麻手撕雞一盒手撕雞份量已經有好多😍淡淡椒麻香味!食落少少麻香!肉質都幾嫩滑!爸爸加料必買之一🤤💗豬耳每一片都切到厚薄均勻!食落爽脆可口!加埋秘製醬汁食落去超級惹味!💗牛腱 薄薄一大片!肉質軟滑!配埋香濃滷汁好好味!💗辣鹵金錢肚味道香辣味,牛肚爽脆有咬口!整體份量都係好大!價錢亦都相當親民!爸爸最鍾意就係佢可以有個玻璃櫃俾我哋睇到啲食物!睇到邊啲啱食就買!同埋呢度都好乾淨衛生!下次再買其他嘢食加送先
❣️爸爸加餸必食珍一料理❣️

💗東坡肉飯

💗椒麻手撕雞

💗豬耳

💗牛腱
薄薄一大片!肉質軟滑!配埋香濃滷汁好好味!

💗辣鹵金錢肚
味道香辣味,牛肚爽脆有咬口!

2021-06-23