#父親節 過對面海搵到間平靚正嘅文青Cafe享用我哋嘅晚餐,座位唔多,記得一定要BOOK位,味道都出奇地驚喜,仲有寫碟服務,即刻介紹俾大家😍🍽️ 火炙北海道帶子配海鮮炸醬意粉呢個帶子fusion菜好特別,火炙大大粒嘅帶子,啱啱好鮮味,配埋韓式海鮮炸醬味意粉🍝真係別出風味!🍽️ 傳統人蔘加配白飯點都要叫少少飯類俾Lisboy,人蔘雞湯夠晒滋潤,而且啲雞燉到好軟綿綿一咬走開,配埋白飯真係絕配😍冇得輸!🍰 精選蛋糕主菜加錢可以轉set,我哋加錢升級有得自選餐飲同甜品😍女人有第二個胃食甜品🤤今日有六款蛋糕可以俾大家揀,所以我哋就揀咗柚子乳酪慕絲同埋Tiramisu🎂🍰餐廳仲好貼心有寫碟服務慶祝父親節添😍平日加一蚊仲可以蛋糕放題😋真係好正啊!🍹 雪嶽山青提牛奶外貌協會嘅我餐飲揀咗雪嶽山青提牛奶,有外貌又有內涵,呢個雪嶽山青提牛奶有濃濃嘅青提子味Mix埋牛奶,酸酸甜甜好開胃有解渴,圓滿嘅晚餐!

🍽️ 火炙北海道帶子配海鮮炸醬意粉

🍽️ 傳統人蔘加配白飯