2019-06-17 476 浏览
尋日父親節, 同老豆去左食和民。 (其實想食sushi 但排到嘔) 主要原因老人家要食淋野, 但gf 又唔想食生野。 所以中性D 揀佢。 今晚父親節關係full book 好在有Gulu 排 但係好難因時間 所以我都排左第二次。 等左十幾分鐘啦就入座, 算唔錯。 我老豆基本是雀仔肚嘅關係, 加上我又減肥, gf 又話食得小。 我就預2 人份量。 叫左兩個卷物, 一個大壽喜燒, 一個燒餅。 卷物係半份 份量啱啱好 賣相約D. 壽喜燒ok 但唔會有驚喜 因為無叫和牛。 燒餅反而另我老豆食多件。 其實真係唔差。 揀和民係因為近, 選擇多。 品質就ok 啦。 都會再幫襯嘅。 哈哈
2019-06-16
庆祝纪念