2020-04-09
今日趁朋友收早,就去試吓啦又佢開嘅時候到而家,成日都見到有人介紹。雖然在放題始終價錢唔算平但佢嘅Menu淨係食和牛,點樣都要「豪」返次我地book左5:30,貪人少啲價錢又平啲只要like咗佢哋社交平台,$408再有79折感覺抵番好多去到嘅時候其實原來一啲都唔少人估唔到呢個時間都有咁多人食飯但係後來我覺得真係幾好,因為食到勁飽留返D時間消化下都好20:00原來有下一場,我哋走嘅時候,門口已經開始有人排緊隊等入去講返啲嘢食先,入座嘅時候直接已經上左一盤刺身、燒肉同埋位上半隻龍蝦龍蝦冇咩雪味,肉質都算做幾爽口。刺身不過不失,黎都梗係食和牛啦,呢個都唔係主角值得抵讚一句,每一款肉都有一個小名牌,知道自己食緊嘅係邊一款肉類,起encore時就知道想要乜嘢澳洲和牛胸腹:我最中意食依個,入口即溶。牛舌:燒肉必食🤣一定要食牛舌,爽口而且口感一流。海老:超大隻海老,肉質一啲都唔會梅,食多幾隻都回本。之後緊係食返雪糕啦,依個都係回本位任食Movenpick、Dreyers。好少放題食呢種咁高質素嘅雪糕🍦仲要任食唔嬲場內油煙味唔算重,抽風系統做得幾好,而且冷氣夠涼爽,唔會愈食愈油嘅感覺
但佢嘅Menu淨係食和牛,點樣都要「豪」返次
我地book左5:30,貪人少啲價錢又平啲
只要like咗佢哋社交平台,$408再有79折
感覺抵番好多
去到嘅時候其實原來一啲都唔少人
估唔到呢個時間都有咁多人食飯
但係後來我覺得真係幾好,因為食到勁飽留返D時間消化下都好
龍蝦冇咩雪味,肉質都算做幾爽口。
刺身不過不失,黎都梗係食和牛啦,呢個都唔係主角
值得抵讚一句,每一款肉都有一個小名牌,
澳洲和牛胸腹:我最中意食依個,入口即溶。
牛舌:燒肉必食🤣一定要食牛舌,爽口而且口感一流。
海老:超大隻海老,肉質一啲都唔會梅,食多幾隻都回本。
之後緊係食返雪糕啦,依個都係回本位