2016-12-22 261 浏览
冬至時段竟然冇時間限制,背後一定有原因嘅:如果大家想打邊爐又想受氣嘅話我建議你地可以直接唔洗嚟,話說啲人落單果陣已經好似年初四咁嘅樣,無厘笑容都算,作為一間賣一餅出前一丁都要$42蚊嘅食府都起碼俾番值42蚊嘅服務丫,樓面長期得兩個人,叫加茶水叫可樂都要個客專登行過去落單,一係就成日發夢或者扮聽唔到,啲阿姐仲要黑口黑面咁,地痞啲嘅火鍋店都不至於咁嘅垃圾質素。感覺嘅人咁發夢都覺得有機會中伏,好日唔check單,一check發現原來漏單,又叫左幾萬次先有條友俾反應,同佢碟嘢冇嚟過叫佢cancel,佢又發夢叫廚房補多碟...阿姐送到嚟我地當堂o嘴,大佬油琼晒啦…阿姐仲好嘢,幫我地開番火...叫個經理"昌哥"埋嚟,仲要包公咁嘅面口?真係唔好叫金功夫,叫黑面功夫啦!
冬至時段竟然冇時間限制,背後一定有原因嘅: