2019-09-23
次次行過都聞到好香雞翼味,今次一於去食雞翼餐! 同朋友諗咗一陣決定試3款口味,特色D唔係周圍都食到。人氣第一文青風玫瑰第一款食既當然係人氣第一既玫瑰味啦,雞翼被好香濃既玫瑰味蜜糖包圍,面頭仲有少少玫瑰花碎,賣相已經好靚。食落口因為炸得夠脆,所以就算被蜜糖覆蓋都仲係脆卜卜既,雞翼本身都係好大隻,但食落又唔會好乾身仲keep到juicy,影相打卡食呢隻味就岩哂!港呢D友情萬歲檸茶第二款就係呢隻好少有得食既檸茶口味,因為我都鍾意飲檸茶所以好期待兩樣加埋一齊會係咩味。雞翼照樣都係大大隻,食落口第一啖有少少檸檬既酸味然後就食到蜜糖既甜,同雞翼都出奇地夾同埋好開胃,唔會越食越漏,清新而又特別既味道!鼠尾草咸蛋黃哥實在忍唔住要叫呢款咸蛋黃味,因為對上有客人叫完,成間舖都係咸蛋既香味。店員係將咸蛋黃煮到溶哂最後先加入雞翼,所以基本上每隻雞翼都被濃濃既咸蛋黃醬包住,好有咸香但又唔會好油,比想像中出色!青蘋果薄荷冰綠茶最後飲埋呢杯飲品~薄荷味好重~冰冰涼涼食完雞翼飲好舒服😍💓
人氣第一文青風玫瑰
港呢D友情萬歲檸茶