2023-06-09
📍Wingman - 旺角 今次二訪wingman仍然保持水準仲有驚喜添,話說朋友健身識嘅大隻仔朋友生日,於是我就帶佢黎食雞翼放題啦🐔一入門口已經俾大大個雞頭吸引打卡📸估唔到鐵漢柔情😳大隻仔都有鐘意打卡影相擺pose嘅一面🤣雞翼全部都係法國無激素走地雞🐔食落唔肥膩啖啖肉感好Juicy!我地兩個岩岩做完Gym嘅大男孩梗係要食多啲雞肉補充蛋白質啦💪🏻揀左Free Flow 10款味道嘅雞翼Set,仲有每人一杯飲品🧃盡快來一個痛快嘅雞翼放題!黑椒檸檬表面灑上黑椒再加檸檬汁味道好清新👍🏻酸甜醬汁令雞翼更惹味!蒙古燒烤味蒙古大漠風味灑上孜然粉令肉味提升🆙️一啖可樂一啖雞肉特別爽🥤泰式甜辣醬泰式甜辣醬加炸蒜,朋友仔最欣賞呢款口味,有酸甜辣蒜刺激味覺,好惹味!纽奧良香粉灑上纽奧良粉嘅雞翼比較香,加青檸汁食特別清爽好味👍🏻黑芝麻海鮮蜂蜜有海鮮醬加青蔥食落去有少少片皮鴨feel🤣不過又幾特別,值得一試!水牛城醬係蒜蓉辣椒醬嘅味道,唔會太辣🙆🏻♂️🙆🏻♀️死神醬🌶辣到飛起系列!我唔食得辣,食一隻就夠!朋友仔就好鐘意辣味,越食越起勁💪🏻BBQ咖啡味岩岩太辣我頂唔順!好彩有BBQ咖啡豆味☕估唔到咁有創意,雞翼都
黑椒檸檬
表面灑上黑椒再加檸檬汁味道好清新👍🏻酸甜醬汁令雞翼更惹味!
蒙古燒烤味
泰式甜辣醬
纽奧良香粉
灑上纽奧良粉嘅雞翼比較香,加青檸汁食特別清爽好味👍🏻
黑芝麻海鮮蜂蜜
水牛城醬
係蒜蓉辣椒醬嘅味道,唔會太辣🙆🏻♂️🙆🏻♀️
死神醬
BBQ咖啡味
岩岩太辣我頂唔順!好彩有BBQ咖啡豆味☕估唔到咁有創意,雞翼都可以有咖啡味👍🏻
巴馬臣芝士蒜蓉味
雞翼鋪滿蒜蓉同芝士粉🧀芝士同蒜蓉嘅Perfert Combo👯🏻♂️我同朋友食完再Free Flow左幾次先夠喉😂
田園風味
有淡淡嘅酸忌廉洋蔥味🧅有種食緊薯片嘅感覺😂雞翼上面佈滿香蔥,愛蔥朋友愛不釋手🌱
T-able指數:4.5/5