打完🏸波特別肚餓 ,老公話帶我食放題, 仲要係晚市火鍋 x 燒肉 x 刺生放題,我心諗,正啊!5點入座,被安排坐闊落嘅卡位,即刻急不及待出去拎野食,哇! 目測有過百款野食!有熟食、salad、肉類、丸類、壽司、點心、甜品、飲品等等,每次出去都好似發現新野 , 睇到超開心 ,質素仲要唔錯,堅正啊!刺身、沙律頭盤嘅沙律菜同刺身都好新鮮,虎蝦勁有驚喜 😍鮮甜嫩滑又大隻飽滿,雖然每次淨係可以拎一隻,但師傅都好有效率清人龍,拎完放低,再出去拎已經唔駛排隊。燒烤食材簡直琳瑯滿目 大部分肉類都有預先調味,種類好齊全 、有肥牛 、豬五花 、牛仔骨 、牛肉粒 、雞翼 ,扒類等等 ,唔係講笑,款式真係多到試唔曬 ,燒完已經好入味。火鍋食材又係多到花多眼亂, 湯底都有幾款可以揀,仲有調味區可以自己整醬熟食有炸物、點心、人參雞湯、碗仔翅、多款小菜等等,全部質素都有酒樓水準,尤其雞湯,我飲左兩大碗飲品紙包和罐裝飲品都有很多選擇,而且夠凍,仲有梅酒同清酒,最正係有花茶區可以自己配搭,例如有茉莉花 、蒲公英 、洛神花 、菊花和普洱等,啱曬貪靚養生嘅我。最加分係牆壁貼有介紹,有花茶嘅配搭同功效,今次我揀左柑桔普洱,可

正啊!

5點入座,被安排坐闊落嘅卡位,即刻急不及待出去拎野食,
哇! 目測有過百款野食!

!

刺身、沙律

燒烤食材

火鍋食材

熟食

飲品
紙包和罐裝飲品都有很多選擇,而且夠凍,仲有梅酒同清酒,最正係有花茶區可以自己配搭,例如有茉莉花 、蒲公英 、洛神花 、菊花和普洱等,啱曬貪靚養生嘅我。最加分係牆壁貼有介紹,有花茶嘅配搭同功效,今次我揀左柑桔普洱,可以降脂減肥,食多幾round都無問題啦,哈哈

甜品
都有好多款,真係要有幾個胃先得🤣

整體黎講,食物嘅質素非常不錯 ,食物和飲品嘅選擇非常多 ,價錢相當合理 ,而且店員態度主動又有禮貌,都值得一讚,真係好滿足嘅一餐。