2021-08-31
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 三郎。燒肉 (尖沙咀)📍尖沙咀中間道15號H Zentre地下3號舖🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟男仔fd係外國讀完書翻黎要敘下舊🥰今晚我做老細!😤揀咗呢間話包佢鐘意咁話🤣呢度專做燒肉omakase😍夠曬特別呢😝我地叫咗「鳥亭」set,三郎市場豚/雞 海鮮料理裏面包括有先付、阿波尾雞腿、中翼、鹿兒島黑豚里脊肉、黑豚肋肉、海鮮拼盤、蒸物、汁物、食事、甘物,超多嘢食😍男仔fd表示食到勁飽🤣鹿兒島黑豚里脊肉、黑豚肋肉都好啱燒肉👍🏻超香口,雞翼比自稱燒肉之神嘅我fd燒到皮微焦脆口好食!!🤪要讚下海鮮拼盤好新鮮👍🏻👍🏻✨蝦好鮮美汁物係蜆湯,咸咗少少🤏食事蕎麥麵有驚喜!唔食carbs嘅我都食咗兩啖🤣🙈特別要講下我哋另外叫嘅特選和牛盛合😍入面有五款牛,分別係牛霖肉、牛肋肉、牛外橫隔膜、中落牛肋肉同三角腹肉。其中我最愛嘅就係三角腹肉,油脂分佈超靚,入口即化,推薦💕我另叫咗d燒野菜,要左日本南瓜同 zucchini ,意大利青瓜用黎燒比較少見~叫咗杯mocktail,係matcha🥰都唔錯唔會太甜!fd就飲cocktail,冇記錯係espresso martini,偷飲左啖
🍽 三郎。燒肉 (尖沙咀)
📍尖沙咀中間道15號H Zentre地下3號舖
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
先付
要讚下海鮮拼盤好新鮮👍🏻👍🏻✨蝦好鮮美
汁物係蜆湯,咸咗少少🤏
食事蕎麥麵有驚喜!唔食carbs嘅我都食咗兩啖🤣🙈
特選和牛盛合
其中我最愛嘅就係三角腹肉,油脂分佈超靚,入口即化,推薦💕
特選和牛盛合
叫咗杯mocktail,係matcha🥰都唔錯唔會太甜!fd就飲cocktail,冇記錯係espresso martini,偷飲左啖都不錯呢😘
✨如果喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵喔✨