好耐都無同男朋友食過燒肉啦, 今次就由佢發板, 揀左去牛繁😋😋 我地book左8點鐘, 接近坐滿咁濟。一坐底佢會有條即棄圍裙比你, 等你唔怕整污糟。我地叫左幾款肉類, 沙律🥗, 飯🍛, 甲羅燒🦀霧島溫泉蛋沙律🥗 蕃茄仔🍅同沙律菜🥬都好甜, 將溫泉蛋嘅蛋汁撈埋落d沙律菜到,好好味😋壺漬牛肋條🥩🏺 牛肋條有少少脂肪, 燒出嚟好香, 多汁唔韌無筋, 肉質鮮嫩, 唔油膩👍🏻澳洲和牛里脊肉, 係like fb送嘅😊 牛肉簿切, 燒出嚟好香, 好嫩甲羅燒🦀味道ok, d蟹膏攞嚟送飯一流😋 不過就要燒耐少少, 店員話大約要燒10分鐘先熟豚肉雞肉盛合🐖🐔, 豚肉嘅脂肪較多, 但燒出嚟一d都唔油膩, 沾埋醬油, 正😊 牛繁和風拌飯🍛 所有配料撈埋之後再加埋燒肉一流, 我就加埋沙律嘅溫泉蛋汁撈埋嚟食, 別有一番風味😋梅酒🍸(左), 柚子酒🍸(右) 梅酒味道ok, 濃郁嘅梅子甜味, 好香, 柚子酒無梅酒咁甜, 加埋冰可能會淡少少, 但兩者送燒肉都好好😊😋😋

豚肉雞肉盛合🐖🐔, 豚肉嘅脂肪較多, 但燒出嚟一
d都唔油膩, 沾埋醬油, 正😊

2019-03-30