2024-05-26 47 浏览
今次又試左間燒肉, 燒肉總係有種吸引力😝依間食物選擇唔少! 肉類海鮮熟食飲品生啤甜品雪糕一樣都唔會少💓竟然仲有壽喜燒鍋, 真係一個價錢, 好多選擇❇️今次我地就揀左『樂放題-美國SRF安格斯和牛』HK$388 加一, 90分鐘任食🕗由於選擇非常多, 我哋大概講講心目中👉🏻值得食完再食嘅選擇, 可以節省唔少quota😆美國肩脊肉、美國特選和牛牛肩脊肉、牛舌、美國封門柳、美國SRF安格斯和牛牛板腱、美國牛胸腩、美國牛板腱、雞翼 (燒肉汁)、豬頸肉 (原味)、塩燒牛油帶子、牛油廣島蠔、紫菜玉子飯、三文魚刺身🙆🏻‍♀️美國牛胸腩油脂極豐富🥩肩脊肉扎實肉味濃🍴廣島蠔燒完仍然有汁🦪燒肉二人一爐, 用格仔網, 燒出嚟有燒痕又唔易燶!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°一喜‧燒肉📍 屯門屯隆街2號屯門時代廣場L3樓40號舖#MrsLong #hk #hkbloggermama #Longs #mamablogger #香港美食 #餐廳推介 #hkfoodie #假日好去處 #香港探店 #foodieshk #hkigfood #tasteofhk #hkfoodlovers #一

燒肉二人一爐, 用格仔網, 燒出嚟有燒痕又唔易燶!

一喜‧燒肉
📍 屯門屯隆街2號屯門時代廣場L3樓40號舖

#MrsLong #hk #hkbloggermama #Longs #mamablogger #香港美食 #餐廳推介 #hkfoodie #假日好去處 #香港探店 #foodieshk #hkigfood #tasteofhk #hkfoodlovers #一喜燒肉