280
等级4
757
2023-08-07 35 浏览
一直覺得大眾燒肉酒場係性價比之王 抵食又好食✨ 最正嘅係牛肉部位種類多 牛魔王啱晒 當然都有雞同豬🐖除咗燒肉之外 仲有唔少日式小食選擇㗎今次我哋叫咗一個二人餐 再單點左一啲燒肉😎ꕥ 厚切牛舌芯ꕥ 天使和牛肋肉ꕥ 和牛沙巴當ꕥ 千本筋ꕥ 柚子雞肉ꕥ 味噌五花ꕥ 野菜五盛合ꕥ 芝士年糕ꕥ 雞皮餃子ꕥ 免治和牛多士ꕥ 紫菜月見丼 2碗ꕥ 冷泡白桃烏龍茶 2杯單點追加💕ꕥ 汁燒和牛五花ꕥ 汁燒手切封門柳二人餐包嘅嘢已經好多 燒肉有4款牛 1款雞同1款豬🤤牛魔王再追加2款牛 每一款平均有4至6片 好豐富😆牛舌芯好軟稔 和牛沙巴當油脂豐富 入口溶化 如果鐘意牛味濃郁 推介千本筋同封門柳 牛五花都係我私心大愛嚟㗎🐂柚子雞肉好滑 都幾厚肉🐔野菜盛合有南瓜/冬菇/大蔥/蕃薯仔/菠蘿🍍免治和牛多士仲加咗黑松露 味道更加香 多士都烘得好脆🥪最開心有紫菜月見丼 蛋汁撈勻一齊食 超正啊🤗最後食到勁飽🤰🏻好滿足 平時食燒肉都會飲汽水或者啤酒 今次2人餐包嘅白桃烏龍茶都唔錯喎 無咁滯又可以輕輕解膩 而且唔會太甜🍑
更多

今次我哋叫咗一個二人餐 再單點左一啲燒肉😎