2022-12-30 23 浏览
今日去左葵芳個頭行街, 見到呢間野新開, 睇睇menu仲要係唔貴, 見人唔算多, 二話不說入去試下.我地一行兩人,分別叫左兩個套餐,一個牛肉二食,另一個係一番盛合套餐(包牛小排,牛舌,五花腩)。每個都只係$118,仲要唔收加一。。。每個套餐包一碟牛,有飯,有湯,有前菜,其實好夠飽。你唔好expect佢會比好高級既牛你,但呢個價錢黎講佢比到油脂分佈都算幾平均既牛,都已經幾唔錯,食落肉質都幾挺身,唔會話好霉咁,仲要有牛味,咬落幾林身,其實CP值已經爆晒分。但當日我地晏晝個餐冇乜點食野,發左狂咁係咁追加食物XD叫左d小食, 有吉列蠔同埋薯絲炸蝦. 雖然食左好多肉,但好在呢兩樣食落都唔算好漏,最令人開心係每個小食只係$18蚊,痴左線咁抵食😂😂食左咁多肉同油炸野,都叫番少少蔬菜既, 叫左碟雞脾菇同冬菇~一樣都係每碟$18蚊, 食落正正常常. 呢度追加既小食好多都好抵, 真係一個唔小心就會食大左😂Overall黎講係好抵食, 但食完出黎發現都幾多人排緊, 建議想去食既朋友早d去食就唔洗排!