餐厅: 和牛燒肉一郎 (荃灣廣場)
优惠: 国泰会员经「连结里赏」绑定信用卡,于指定伙伴餐厅消费赚取高达HKD4 = 2里数。受有关条款约束。
条款及细则:
  • 如國泰会员希望使用「连结里赏」赚取里数,必须将符合要求的 Visa 和万事达信用卡或借记卡绑定至其会员账户。
  • 通过绑定支付卡经由 Apple Pay、Google Pay 或 Samsung Pay 进行符合要求的消费,國泰会员可通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。然而,通过第三方平台(如支付宝、微信支付或 PayPal)进行消费,将无法通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅作合资格消费,每港币4元可赚取1里数。而渣打国泰Mastercard®客户凭卡消费可享每港币4元赚取2里数,包括合作伙伴餐厅合资格消费之餐膳里赏(每港币4元赚取1里数)及基本餐饮类别之合资格签账奖赏(每港币4元赚取1里数)。
  • 惠顾特定推广套餐或不可赚取「亚洲万里通」里数。请预先向个别餐厅查询。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-03-10 71 浏览
好似好耐無食過燒肉,一於約朋友仔去食先呢間近近地又係放題,抱住試下心態點知又有驚喜喎🤩🤩我地揀中間價錢Course B都有102款牛肉揀,仲有桶盛合、舟盛合好欣賞佢個自取COUNTER呀😉😉都幾大同埋飲品、雪糕、沙律、甜品都好多選擇我同朋友仔除左食燒肉仲忍唔住食左4-5條雪條😛😛至於肉方面選擇亦好多仲有啲小食、薯條、飯、泡菜等等同埋佢每個月最後一個星期日有肉之日$498一位就可以食6款和牛同埋超過70款美食有機會再試下先😌😌💚桶盛合--包括有牛肋肉、牛里脊肉、雞肉、豬肉🐔🐷🐮💚舟盛合--包括特選牛肋肉、特選牛里脊肉、特選牛肋條、蝦、帶子、五花腩🦐🐮🐷💚102款牛肉🐮🐮🐮🐮🐮超級多選擇呀我地揀左牛肉角切、特選薄炙牛里脊肉、特選薄炙牛肋肉、極上厚切牛舌、薄炙牛肋肉、薄切牛舌芯、熟成壺漬牛外橫膈膜其實仲有好多,不過叫唔晒呀特別讚熟成壺漬牛外橫膈膜第一次食,質感幾好幾好味呀😋😋😋💚小食🍟🥟🍿我地叫左泡菜、魚餅仲有DIY章魚小丸子好得意,佢有4個醬俾你自己點特別啲就係燒餅汁同明太子沙律醬
好似好耐無食過燒肉,一於約朋友仔去食先
呢間近近地又係放題,抱住試下心態
點知又有驚喜喎🤩🤩
我地揀中間價錢Course B
都有102款牛肉揀,仲有桶盛合、舟盛合
好欣賞佢個自取COUNTER呀😉😉
都幾大同埋飲品、雪糕、沙律、甜品都好多選擇
我同朋友仔除左食燒肉仲忍唔住食左4-5條雪條😛😛
至於肉方面選擇亦好多
仲有啲小食、薯條、飯、泡菜等等
同埋佢每個月最後一個星期日有肉之日
$498一位就可以食6款和牛同埋超過70款美食
有機會再試下先😌😌

💚桶盛合--包括有牛肋肉、牛里脊肉、雞肉、豬肉🐔🐷🐮

💚102款牛肉🐮🐮🐮🐮🐮
超級多選擇呀
其實仲有好多,不過叫唔晒呀
特別讚熟成壺漬牛外橫膈膜
第一次食,質感幾好幾好味呀😋😋😋

💚小食🍟🥟🍿
我地叫左泡菜、魚餅