2022-11-24
星期三係最攰嘅番工日子要食好西犒勞自己🥲決定要食肉補番同fd揀咗呢間本場燒肉黎食呢到木系裝修好舒服 燈光柔和 座位闊落 乾淨 環境滿分💯睇咗一陣我哋決定食120分鐘極上牛小排海鮮放題😋想食嘅嘢佢有齊哂 我哋狂嗌左一輪小食前菜醫下肚仔先😛有柚子大蝦沙律 啲蝦唔孤寒細細碟有4隻 不過係辣嘅同平時食嘅有啲唔同另外有我最愛嘅燒肉必備解膩小食明太子蕃茄 麻醬豆腐 同明太子豆腐 ❤️❤️佢嘅炸物都好出色 即刻炸起上枱熱辣辣最滿意係唐揚炸雞唔厚粉 唔乾又唔肥 同埋竟然燒肉鋪有芝士年糕 好開心終於到食肉~ 佢有好多款肉揀 肉上碟都解哂凍 唔會有雪到實嘅情況牛小排 牛肩脊同牛胸腹 牛味濃同油脂分佈岩岩好😋😋最驚喜係佢有月見汁同鮮雞蛋 將肉摻落去再食落口完全係滿滿嘅幸福感 有去咗日本嘅感覺 🙌嗌咗勁多蛋黎撈飯食 加埋紫菜同燒汁好好食最後帶埋佢啲甜品嚟試都有好多款式以放題質素合格有突🥳朋友encore咗芝士蛋糕我就中意椰汁西米糕 同出面泰式餐廳個啲一樣咁好食仲有紅豆綢魚燒😋燒到外脆內香好好味最後仲有movenpick 雪條👏仲有呢間嘅服務非常抵讚上菜同換網速度快 點菜同上菜數量一致到時間唔會即刻趕人走🙌欣賞
星期三係最攰嘅番工日子
要食好西犒勞自己🥲決定要食肉補番