2021-07-26 146 浏览
店內環境好乾淨,今次仲係坐到最入,對住山景食啊😍座位設計坐得好舒服、唔逼狹。係用QR code喺電話落單,衛生又環保☺️有四款嘅唔同級別嘅燒肉套餐選擇,包括有澳洲M5和牛、安格斯牛、極黑牛、鹽燒豬肉嘅選擇我哋揀咗澳洲M5和牛餐!入面有81款食材選擇,比其他套餐多野食簡架!呢個餐會送牛舌芯,好香牛味、入口即融既感覺!叫得呢個餐,必食既當然係澳洲M5和牛,燒到咁上下,就有好香既牛味啦!再加上和牛嘅油脂分布平均,所以入口好香滑~另外除左和牛都有其他部位既牛食下,例如牛小排、牛肚等等,啱曬鐘意食牛既朋友。除咗牛肉仲有豬同雞可以選擇,例如有五花腩、梅花豬肉、雪花豬肉、三杯雞咁。特別既係呢啲肉類有薑汁、咖喱味等等去醃製,燒完好惹味,我自己就最中意安平特製既原住民風味!真係好正!海鮮方面仲有帆立貝、魷魚、絲瓜煮蜆、多春魚等~非常鮮味!嘢飲方面,雪櫃有唔同嘅汽水,當然仲有既係安平燒肉既特製茶啦,藍莓果茶既酸甜好解膩!至於而家仲做緊推廣只要like佢嘅IG或者FB就送一杯手調柳橙綠茶,清清地 唔太甜 都幾好飲架

海鮮方面仲有帆立貝、魷魚、絲瓜煮蜆、多春魚等~非常鮮味!