2021-12-10
朋友生日 佢一向喜歡食燒肉 朋友介紹下我哋去到響銅鑼灣的分店 早一啲去食又discount!店員非常有禮貌,帶我們去到卡位坐低,空間感十足樓底好高 門口果邊有個沙律吧&飲品吧,要食菜就自己攞~汽水任飲之外,多款清酒啤酒都任飲!正爆!不一會,店員就送上指定嘅食物包括金箔魚子醬吞拿魚蓉刺身,好精美高級食起來鮮甜無比,口感滑溜一個喜歡食刺身嘅朋友一定好開心 !放題來就呢度真係份量大方!厚切帶子和油甘魚是絕對係無限加單 店員不一會送上了燒肉拼盤!燒肉是無限下單 常付雞肉腸 米澤三元豚腩肉,西冷美國牛肋骨,手羽,和牛西冷,澳洲和牛肉眼,澳洲華濃厚澳洲和牛腹胸 每一款都有兩件 好樣先前一嚐食物又好食再下單 喜歡食天婦羅嘅,必定要點上一份炸蝦天婦羅,好大只呀!至於幾款和牛 本人認為澳洲和牛腹胸最為出色, 至於甜品方面movenpick雪糕任食, 食得幾多要睇你實力炸榴槤炸彈超正, 鍾意食榴槤嘅朋友一定要預留空間食埋佢先好走!
空間感十足樓底好高
門口果邊有個沙律吧&飲品吧,要食菜就自己攞~
汽水任飲之外,多款清酒啤酒都任飲!正爆!
不一會,店員就送上指定嘅食物
包括金箔魚子醬吞拿魚蓉刺身,好精美高級
食起來鮮甜無比,口感滑溜
店員不一會送上了燒肉拼盤!燒肉是無限下單
每一款都有兩件 好樣先前一嚐食物又好食再下單
喜歡食天婦羅嘅,必定要點上一份炸蝦天婦羅,好大只呀!
至於幾款和牛
本人認為澳洲和牛腹胸最為出色,