2022-07-14
終於唔洗去到老遠都食到燒肉一郎,依舊有輸送帶,而且地方不比佐敦細冇食咁耐發現佢哋轉咗餐牌,今次食Course C發現已經可以食到和牛🤤🤤Course C包含咗寶箱,船,桶盛同埋花畑盒寶箱同埋船嚟嘅時候仲滿滿嘅乾冰,真係要拎定相機出嚟拍低呢個moment最吸引就係個寶箱既和牛,得壹塊好矜貴,但都係最滿意!油脂好豐富,食落口嗰種感覺雖然唔係入口即溶,但係滿滿嘅油脂,就好似食出戀愛感覺坐喺新幹線路軌隔離,就係方便我點餐然後快速送達,依家仲加咗新嘅功能就係會閃燈同埋有音樂,令你更加清晰知道佢來到了除咗手機點餐之外,出面有自助吧,有唔同嘅醬料,沙律,飲品,雪糕,甜品,爆谷,每樣嘢嘅種類都唔少而呢個c餐已經食到和牛,所以肉類我大部份時間都食佢和牛,食完和牛真係返唔到轉頭,另外仲有出面好少食到嘅生牛肉刺身同埋壽司,估佢唔到放題嘅生牛肉刺身都咁出色,真係超級好食😋超級建議大家食生牛肉刺身同埋拌生牛肉,超級滋味除咗豬牛雞,仲有海鮮,黑松露帶子好香同蠔,都係需要encore你以為剩係得牛肉好食?我想講燒完嘅豚肉更加出色,好神奇地豚肉燒出嚟金黃色,真係非一般嘅豚肉小食方面超鍾意食明太子薯仔沙律,偷偷地話你知
Course C
包含咗寶箱,船,桶盛同埋花畑盒
小食方面超鍾意食明太子薯仔沙律,偷偷地話你知我自己食咗一兜,仲有我好鍾意食嘅紫菜飯,估唔到朋友今次批准我食飯,因為佢自己都好鍾意食呢個紫菜飯,燒肉必食嘅飯呀係
店員都比較忙碌返枱,但係佢地都好迅速地幫我哋回收已經食完嘅碟同埋換爐網,而且服務唔錯值得稱讚👍🏻