2023-06-04
今日五點半就收得工,同事話佢上次同男友係附近食過間燒肉好正,見今日難得早收,問我有無興趣😌有得食,點會無興趣😜位置超方便,係地鐵站/巴士總站隔離既好爵中心,食完搭車歸家都好方便👍又無葵廣新都會咁多人👍餐廳好光猛,門口好多打咭位🤤地方好乾淨好新,坐位闊落,兩個人並肩而坐都唔逼。餐牌有套餐/定食,亦有散點燒肉及炸物、雪糕汽水都有;套餐價錢由幾十蚊到百幾蚊都有,選擇彈性豐儉由人👍餐廳除左可以提早用THE GULU提早拎位外,亦有QR code自助落單,方便快捷;枱面又有齊多款醬汁,唔洗行出行入,用餐廳過程愉快🥳我就非常推介$172既特選牛三食,有三款牛包括牛胸腹、牛小排同牛舌,每款100g,夾埋300g,有齊下圖三大碟👇試齊三款之餘又分量十足,點兩個餐一齊share絕對大滿足🤤除左分量足之餘,牛肉質素都好靚,牛小排油脂分佈均勻,肉質嫩滑,味道濃郁;回味無窮😋另一款都強烈推介既係牛舌心😍$108,足足有六大條,非常厚身,口感好爽彈,內裏肉汁爆燈💡,非常有驚喜👍炸物款式唔算多,但每款都好新鮮即炸,上枱重好熱,好脆忌廉蟹肉萬餅,外脆內綿滑,勁正兩個餐已經包飯包湯同泡菜,+$8可以轉紫菜飯,另外再散
炸物款式唔算多,但每款都好新鮮即炸,上枱重好熱,好脆
忌廉蟹肉萬餅,外脆內綿滑,勁正
兩個餐已經包飯包湯同泡菜,+$8可以轉紫菜飯,另外再散點d炸物、點多兩款肉咁,人均三百蚊有找,大滿足😋