上次食咗大埔嗰間分店,我好朋友住元朗嗰頭,所以決定encore埋元朗呢間「校長燒肉」😆呢度嘅刺身真係好新鮮,選擇都非常多,有三文魚、希靈魚、吞拿魚、玉子、赤蝦、蟹肉棒同榮螺片,每一片都係厚切,好鮮甜😌!打邊爐有唔同嘅口味的湯底可以簡,我簡咗壽喜燒湯底。食物方面直頭係多到眼花撩亂,丸呀、肉呀、菜呀都應有盡有架!燒烤嘅肉類選擇種多過火鍋,有成兩大區! 我最欣賞嘅係海鮮,有鯖魚、多春魚、魷魚等等,全部都啖啖肉!熱食都有好多選擇,碗仔翅、燒賣、種有最特別嘅人蔘雞湯!下次我會挑戰用雞湯做火鍋湯底😂甜品方面有唔同嘅奶凍,我食咗兩杯港式奶茶奶凍🤭唔會死甜但又滑捋捋,好正!一定要讚一讚佢呢個自助茶吧,呢度有唔同款嘅茶葉同配料,種有個recipe教你整養身茶添!總括來說,係一餐好滿足嘅放題😆

總括來說,係一餐好滿足嘅放題😆
2023-04-13