芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (太和中心)
2020-05-31 35 浏览
两个人去完shopping,又热又口干,一坐低即刻叫番杯嘢饮先,我叫咗Kirin Ichiban, 朋友就叫咗Apple Cider, 眨一吓眼就嚟到,嗱嗱声饮返啖先,Kirin超高品质,强烈嘅小麦味,感觉同喺东京嘅居酒屋饮生啤一样品质,真系好味透心凉😁跟住就点咗几样食物,等咗大约15分钟,就用木砧板一次过上晒,卖相好掂。椒盐鲜白鳝串:表皮烧到脆脆哋,鳝身好厚肉,鲜嫩多汁,非常好味,呢个强烈推介烧喜知次一夜干:不嬲都钟意食一夜干,呢条烧得啱啱熟,带少少咸香,两个人2分钟扫清😅烧鸡翼:烧鸡翼我钟意食,皮脆肉嫩多汁烧鸡肾:有咬头,配上椒盐,送啤酒非常醒神黑糖鸡脾肉串:带有黑糖甘香味,微甜,绝对唔系甜死你𠮶种,味道几得意跟住再后加一个火焰日式叉烧片,薄切叉烧表面烧得带些少㶶,脆脆地,肉身好多汁,但系又有啲咬头,兼肥瘦适中,叉烧表面再洒上几粒葱,超级好食,系今晚高潮之一食得饱饱,非常满足。

烧鸡翼:烧鸡翼我钟意食,皮脆肉嫩多汁

烧鸡肾:有咬头,配上椒盐,送啤酒非常醒神

食得饱饱,非常满足。
Kirin  Ichiban  小麦味好重👍
盐烧鲜白鳝串