哗!食完呢家烤鱼,真系激赞到我!🔥首先攞我个餐耐分析下,点嘅香辣烤鱼嚟个开胃,小辣都够晒kick,辣椒同豆豉劲香,煽动埋我嘅食欲。𠮶条鱼真系巨无霸,啖啖肉,新鲜得滞,食完觉得自己都变咗鱼侠!🐠手搥墨鱼滑出场,哗,真系弹牙得嚟又唔失𠮶份独特韧性,媲美得过嚟啲高级海鲜餐厅嘅水准!再加埋啲脆嫩嘅鲜准山,啱晒啲爱新鲜嘅朋友!接住我捞埋烧牛舌这个重量级选手,肉质软滑得嚟弹牙,食落口感仲好过啲大排档嘅版本,真系回味无穷!烧白鳝(曼鱼)就更加得我心,烤到外皮香脆,肉质却依然保持鱼嘅滑润,惹味到不得了,一试难忘!丰富嘅酸梅汤仲帮我暂时解解辣,系顺滑口感之余带点清新,真系一试钟情😍。走过荃湾,见到烤鱼街,记住唔好错过呢家叫你食指大动嘅好去处啊!