2024-03-17 227 浏览
已经有一排冇食串烧~朋友介绍呢间,话烧烤质素好好,调得好好味,又烧得啱啱好~今日happy Friday,一于就带老细嚟食好西啦!!店面望落设计比较型格舒适~同一般串烧店有少少分别~仲好好生意,争啲要等位添!😅🤣🍆蒜蓉烧茄子:必点!!茄子好大条~烧得好juicy~因为一夹起已经离皮,唔会太咸,蒜蓉味好香,微辣…十分好味!🦐盐烧海虾:好大只!几抵食($88/6)!又系调味好好~烧得好好~外壳脆卜卜,可以嘅话,你可以连壳食埋,虾头有羔~又系好juicy!!🐚清酒煮蚬:清酒味都几香~蚬细细只,都算鲜甜~最紧要系冇沙!!🍜家乡炒米粉:我转咗粉丝,因为想食啲饱肚嘢,我见隔离两枱食饭添!!🤣🍗鸡中翼:又系要赞!👍🏻👍🏻外皮烧到脆卜卜!但系入面啲肉竟然系有汁㗎!呢间嘅烧烤师傅真系好掂!!🦑鱿鱼须:本来想食鱿鱼筒,老细话怕太大只同埋胆固醇过高…🙄😵‍💫所以为咗满足口感,就净系嗌须啦!😅都烧得好好,又系有焦香~但系又唔韧!🍖台湾肠:外皮弹牙~脆口~肉汁多~大满足!!🥰🥳其他主力都系蔬菜:翠玉瓜、鸡髀菇、金菇、四季豆~全部都烧得恰到好处!唔会㶶…最紧要系调味唔会过咸过辣!🍻生啤:劲抵饮!!$48买一送一!

🍖台湾肠:外皮弹牙~脆口~肉汁多~大满足!!🥰🥳
🍻生啤:劲抵饮!!$48买一送一!!仲有两个牌子拣(Stella Artois & Suntory The Premium),解油解腻解辣都一流!!

2024-03-15