Guangdong Siu Mei💕 Roasted Goose🦆💫..邊個話我傻❓ 我請佢食燒鵝。。🦆。。自從九龍灣Foodcourt 開左,商場人流多左,變得熱鬧起來。食肆種類夠多元化,而且質素都不差呢,今次就食左一間燒味店,沒想到有點驚喜,質素有水準,下午茶都可以係Foodcourt 來個燒味的盛宴。.ll $103Roasted Goose Thigh Rice餐廳出名既招牌燒鵝🦆,皮脆肉嫩,帶點油香,蘸點酸梅醬很配,不錯既港式燒鵝脾呢。.ll $70Soy Sauce Chicken例牌分量約半隻吧,雞件🐥 同樣肉嫩滑又肥美,外賣回家作加料,都是不錯的選擇。像我加上絲苗靚白飯 $12,一起吃更滿足。..最後喝點汽水🍹:道地檸檬茶 & 美年達橙汁,$10 已經有一杯了。下次九龍灣逛街完畢,真的可以外賣回家加料,質素有保證。..×××××ש九龍灣偉業街33號德福廣場二期5樓501B號舖Foodeli..

l[棋子燒鵝脾飯]l $103
Roasted Goose Thigh Rice

l[桶子豉油雞 (例牌)]l $70
Soy Sauce Chicken

×××[棋子燒鵝 -Ki'son Poasted Goose]×××
©九龍灣偉業街33號德福廣場二期5樓501B號舖Foodeli