2021-12-29
日式料理嚟講除咗壽司刺身🍣Be對日本燒肉最無抵抗力啦!淨係諗起已經流哂口水🤤🤤今次揀咗間高質嘅店同家中長輩去享受吓!!. ✨名物! 菠蘿漬骨付牛肋肉 $288Be個人認為要力捧嘅必叫之選😋😋可能係因為用咗🍍去醃製!所以啲牛肋肉係極度軟腍又入味!而且汁附住嘅牛肉超juicy!一致讚同好Yummmm!!.✨上和牛牛舌 (中) $238每片都大大塊!牛味重又有咬口!係有質素嘅牛舌!!.✨白金燒! 黑毛和牛上西冷(一片) 配生蛋及飯 $168完美雪花紋理😍😍店員會幫手烤至恰到好處!再將大塊嘅和牛西冷一分為二俾我哋share食!沾上滑溜嘅蛋汁再連埋飯團一齊放入囗!口感同美道都一流👍.✨名物!!雞肉拼盤 $118分別有雞肉&雞內臟!新鮮無雪味✔️✔️雞肉烤好後依然肉嫩唔乾爭爭!而內臟則惹味又爽口!唔錯唔錯!!.✨幸福!!生蛋拌飯 $29食燒肉配白飯🍚食會有啲齋!但呢個飯加咗紫菜同生蛋!令風味更上高一個層次!.✨白桃梳打 $36果味幾出🍑🍑又唔會過甜!. ✨青蘋果青瓜梳打 $36🍏味唔係幾飲得出!但青瓜味好出眾!係幾特別嘅清新嘅特飲😉. 整體表現幾好!頗有日本味道🇯🇵(有隨附上嘅椰菜絲沙律剛好為口腔解去
✨名物! 菠蘿漬骨付牛肋肉 $288
✨上和牛牛舌 (中) $238
每片都大大塊!牛味重又有咬口!係有質素嘅牛舌!!
✨白金燒! 黑毛和牛上西冷(一片) 配生蛋及飯 $168
✨名物!!雞肉拼盤 $118
✨幸福!!生蛋拌飯 $29
✨白桃梳打 $36
果味幾出🍑🍑又唔會過甜!
✨青蘋果青瓜梳打 $36
🍏味唔係幾飲得出!但青瓜味好出眾!係幾特別嘅清新嘅特飲😉
整體表現幾好!頗有日本味道🇯🇵(有隨附上嘅椰菜絲沙律剛好為口腔解去燒肉嘅油膩感幾細心!)卡位又闊落舒服!埋完單仲送咗張20%off嘅折扣券俾我哋下次用添🔖