2018-06-18
同朋友去官塘行街..發現到康寧道開左一間新泰國菜..就試下你先😍先叫杯青檸梳打下火先..我諗係我飲過最好飲既一杯.佢係將揸青檸汁溝梳打..味道更好飲..清涼潤喉外面餐廳只會比2片青擰你咁大把😋未食正餐就叫左個水仙芒糯米飯食先..哈哈好食到不得了既水仙芒..平時街市買都要幾十蚊一個啦,喺度食到真係超級開心呀😍D椰汁又超香滑..食到飽一飽都真係仲有另一個胃口食到你.哈哈😂之後叫份豬及雞串燒..D串燒超大條超juicy超入味..4個人分都一定有剩每道菜係大大碟架..價錢又相當合理👍🏻特別海南雞係值得一讚..滑嫩既雞肉,令我特登叫多一碗飯食..而且仲大大碟。仲有佢個蒜蓉包要推介大家試下呀..新鮮包係食得出..平時個d都硬硬的..咀唇差d整損。今次呢個蒜蓉包足足叫左兩碟..而且配咖啡一齊食.真係無得輸呀好食到停唔到口呀🤩👍🏻
先叫杯青檸梳打下火先..我諗係我飲過最好飲既一杯.
佢係將揸青檸汁溝梳打..味道更好飲..清涼潤喉
外面餐廳只會比2片青擰你咁大把😋