2019-02-22 51 浏览
今日天气转凉,即刻同朋友食个鸡煲先,咁岩佢话佢公司附近有间新开,几好食架㖞!试试佢!环境都几舒服,干干净净,唔算好大间,所以去到八九点都仲系几爆场,不过好彩等左一张枱就有位喇。主角出场!呢度既员工会帮你煮埋,每一两分钟就黎帮你兜一兜啲鸡,煮够五分钟就食得啦!辣度我地拣左BB辣。佢有好多配料可以选择,我地就拣左黄帝菜、顶级肥牛、手工四宝丸。BB辣味道岩晒啲贪得意想食辣,又唔食得辣既人!佢既甜味多过辣,但味道好适中唔会太浓而无晒鸡味。鸡件岩岩熟够晒滑身,洋葱分量都好多,满意!配料既分量又大份又多。皇帝菜好新鲜。肥牛摆得靓靓仔仔,雪花分配都好平均。手工四宝丸大大粒。特别推介虾丸同鲮鱼丸!虾丸的虾味好出,唔算好弹牙但系够juicy。鲮鱼丸就相比下弹牙好多,食得出真材实料,唔系沟左好多粉果啲。要赞一赞呢枝手工麦酒意外地一啲都唔苦涩,仲有淡淡清香,非常容易入口,食鸡煲真系衬到绝!

主角出场!

配料既分量又大份又多。

皇帝菜好新鲜。

肥牛摆得靓靓仔仔,雪花分配都好平均。

手工四宝丸大大粒。特别推介虾丸同鲮鱼丸!

要赞一赞呢枝手工麦酒
用餐时段