2023-12-28 683 浏览
话说,做为一个咁爱叹热狗嘅人,我对于揾到一间正嘅热狗店真系兴奋过发现金矿!🤤呢间店嘅热狗,叫做美味就一啲都唔过份,真系揼晒嘴!首先,试咗佢个热溶芝士珍宝肠热狗,芝士香味扑鼻,搭配𠮶酸酸甜甜嘅茄汁同微辣嘅芥末,真系咬落去口感层次丰富到爆煲,芝士流出来啫喱咁,好过瘾!跟住再嚟嘅,热溶芝士肉酱珍宝热狗呢,攞墨镜嚟都遮唔住佢光芒!只热狗流晒出嚟嘅芝士跟𠮶浓郁嘅肉酱,两样一齐嚟,真系食落去满足到喊出嚟!😍热狗𠮶个包,唔系平时随便咩包,系佢哋自家制嘅,软绵松化,好食得嚟又唔会抢镜,真系好似啱啱由云彩落嚟嘅软垫,啫喱嘅珍珠加埋口感一流嘅芝士,啖啖肉味嘅肉酱,咬落去就系一个字—正!唔得啦,呢啲美食,真系得闲嚟一试,绝对令你欲罢不能!颠覆你对热狗嘅所有想象,准你食完阿涂都要赞好!👏🏻