鐘意熊熊嘅絕對不能錯過呢間係北角嘅——🌟 Cakebearbear🌟餐廳,小店經營嘅餐廳,餐廳裏面嘅佈置好有心思,的坐緊嘅位置仲好適合打卡影相,仲有好多熊熊嘅主題野,熊仔公仔for影相就唔少得,仲有甜品同飲品都有萌萌嘅熊熊造型,絕對啱曬熊熊控🐻‍❄️._.🍝|海膽醬北海道帆立貝意大利粉|🍝個名同個配搭都好吸引到我,海膽醬濃厚結身,每條意粉都沾滿曬海膽醬好滋味,帆立貝大大兩粒·🐑|香草燒汁羊架配薯蓉|🐑羊架煎得好香口,羊肉羶味唔算好重,我接受到,肉質腍身唔鞋口,個薯蓉係幼滑質口,我最愛嘅口感,配埋燒汁食,味道啱好,唔會過鹹👍🏻·🐻|千語星晨(+$45升級)|🐻(蝶豆花熊仔冰、橙汁.菠蘿汁)呢杯飲品顏色好靚,上面嘅冰仲要有熊仔樣,紫色好靚,仲要有蝶豆花味tim ga·🫖|茉莉花茶|🫖跟餐送嘅茶都有成四款可選,用茶包沖出,可以加熱水,太好了,茶杯也太靚了✨·🐻‍❄️|伯爵茶慕絲熊仔蛋糕(白色)|🐻‍❄️呢個鐘意熊熊必定要叫,成隻熊熊造型瞓係碟上,唔上睇得,味道係唔錯,帶住伯爵茶嘅香味,唔會太膩同太甜👍🏻._.
._.
🍝|海膽醬北海道帆立貝意大利粉|🍝
🐑|香草燒汁羊架配薯蓉|🐑
🐻|千語星晨(+$45升級)|🐻
(蝶豆花熊仔冰、橙汁.菠蘿汁)
🫖|茉莉花茶|🫖
🐻‍❄️|伯爵茶慕絲熊仔蛋糕(白色)|🐻‍❄️