2023-11-03
💥無限時任食任飲牛頸脊套餐 $328💥送三隻足四両至四両半大閘蟹🦀其他套餐可以以每位優惠價$138 +3隻大閘蟹✨和風海鮮雞煲比較少見嘅醬汁,有少少似蝦湯,鹹鮮風味😻 海鮮份量慷慨,有鮑魚、海蝦、大蜆等,全部新鮮,一粒沙都冇。醬汁較濃稠,可以牢牢咁依附喺海鮮上😋 拎嚟煮牛柏葉或者響鈴呢啲索汁既食材特別正。雞煲配埋啤酒任飲,麻甩但享受🍻✨大閘蟹大閘蟹足四両至四両半,雖然不至於啖啖肉,但蟹膏份量不容小覷🤯 顏色係靚靚嘅金黃色,每一啖都覺得好幸福😍✨牛頸脊食完海鮮雞煲就可以打邊爐,估唔到放題類嘅牛肉都有呢個質素🤤另有大量打邊爐配料可以選擇,重點係飲品有夏枯草+冰糖紅棗燉雪耳,即刻覺得清熱解毒😝🆓🆓🆓🆓現凡當月生日嘅客人,📞WhatsApp提早預訂及說明該優惠, 4人或以上同行,🍰壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐
💥無限時任食任飲牛頸脊套餐 $328
💥送三隻足四両至四両半大閘蟹🦀
其他套餐可以以每位優惠價$138 +3隻大閘蟹
✨和風海鮮雞煲
✨大閘蟹
✨牛頸脊
食完海鮮雞煲就可以打邊爐,估唔到放題類嘅牛肉都有呢個質素🤤
🆓🆓🆓🆓