2017-04-19 612 浏览
放假訓到自然醒係指定動作~ 嘻嘻~ 訓醒當然唔好旨意我煮'早餐'啦~ 同老公都係出街食~ 我地3點幾去到~ 唔使點排隊. 行緊入去既時候, 已經見到師父係到整緊3D 咖啡~ 於是我地就嗌左兩杯CAPPUCCINO, 可惜可能做呢杯野飲需時, 每檯只可整一杯3D 咖啡~ 唔緊要啦, 男人都唔會鐘意呢D野~ 哈哈~ 黎到杯咖啡好可愛, 好似係到浸緊泡泡浴~ 靚到唔捨得飲~ 我嗌左個All Day Breakfast,  Donut加CREAM好好食~ 成個早餐仲有煙三文魚, 煙肉, 腸, 茄汁豆, 炒旦, 同什菌~ 而老公就嗌左意大利飯, 佢話一般啦! 下次再試埋其他甜品先