2021-03-14 17 浏览
一到門口已經見到好大隻公仔😻 當然餐廳入面都滿佈咗熊仔公仔!檯上面都有架🥰 啱晒用嚟打卡💕野食選擇都唔少,2點半開始亦都有下午茶餐選擇~ 🥢 忌廉蘑菇湯 & 牛油法包加左湯同包~ 是日餐湯係忌廉蘑菇湯,欣賞佢我搞左一輪野再飲都仲係熱嘅!呢點個人嚟講覺得非常重要呀~ 飲落都算多料🙆🏻‍♀️ 法包咬落脆口,牛油、蒜蓉味都香。跟住主食~🥢 鮮蝦藍青口意大利飯都有幾多隻蝦,意大利飯食落口係creamy嘅,硬度食落都適中!🥢 烤美國安格斯漢堡伴炸薯條 加車打芝士漢堡包有查牛油烘過先,而塊安格斯漢堡都幾厚!咬落都有咬口嘅~ 炸薯條炸得幾脆,唔會淋batbat👌🏻🥢 咖啡 & 橙汁野飲分別要左咖啡同橙汁!咖啡飲上口都算香、滑、順口,濃度都唔錯,唔會水浠浠!另外坐位都好闊落舒適💕👍🏻 megabox行完街食嘢嘅好選擇~

野食選擇都唔少,2點半開始亦都有下午茶餐選擇~

🥢 忌廉蘑菇湯 & 牛油法包

跟住主食~