2019-03-29
話說今日收工早走要去紅磡工廠區度攞淘寶集運 ,拎完嘢之後見到好奇怪嘅麵店名,好奇之下 驅使我去門口睇下,入到去見到裝修光猛,而且係食刀削麵嘅,於是就吸引咗我入去食晚餐。入到去見到餐牌價錢面唔算好貴,而且見幾大碗於是就同朋友決定係喺呢間舖頭度食。間餐廳到底叫咩名呢?刀舌香??紅底白字嘅餐牌 同個招牌一樣互相呼應朋友想食口水雞不過唔想食太辣 ,於是佢就試下問店員有冇得走辣,答案係竟然有喎! 味道好似酸酸甜甜咁 如果係我就一定要揀麻辣起碼都香口啲。 麻辣口水雞刀削麵 -$45口水雞件數都算多,好抵食呢度嘅刀削麵,其實係有一部機削出來的,我哋喺出面會見到果部機。 如有客人落單,廚師就會即叫即整,即叫即做務求令每個刀削麵都係煙韌軟綿有口感麻辣牛筋腩麵 -$47牛筋同牛腩都有成7-8舊,牛筋有咬口,牛腩又香又淋。同其他啲面店一樣,如果你覺得啲麻辣係唔夠嘅話,枱上面有一樽麻辣醬畀你去添加 夠曬體貼
間餐廳到底叫咩名呢?刀舌香??
紅底白字嘅餐牌 同個招牌一樣互相呼應
麻辣口水雞刀削麵 -$45
口水雞件數都算多,好抵食
麻辣牛筋腩麵 -$47
牛筋同牛腩都有成7-8舊,牛筋有咬口,牛腩又香又淋。