2022-04-23
天氣開始轉熱 同男朋友行完街想食啲甜品😂 見到鮮竽仙多人到傻左 於是決定買番屋企同屋企人分享!😂叫左回頭率100分💯既冰芋圓4號材料包括: 竽圓 蕃薯圓 竽頭 紅豆 珍珠😇呢個是我的大愛選擇!😘 雖然今日好熱 拎到番屋企舊冰都融左一半 但都不減我對佢既愛😍首先啲竽圓 蕃薯圓 好煙韌Q彈😛 口感十足呀! 竽頭有2大舊🤣都好香濃綿密☺️有啲起沙! 加埋紅豆同珍珠 真是近乎完美🤣作為竽圓控既我可以話冇可挑剔☺️ 糖水都好好飲 甜度剛好 同埋夏天真係要揀食冰 十分透心涼😉就算買到返屋企 除了賣相可能比我搖到冇咁靚外 水準根本keep到! 另外 我仲買左冰珍珠鮮奶綠 & 仙草冰沙6號比細佬 s們🤣 佢地都好開心! 鮮奶綠勁大杯 啲珍珠多到笑🤣 且仙草冰沙6號 好清涼 夏日炎炎食就最好不過了😍😚
叫左回頭率100分💯既冰芋圓4號
材料包括: 竽圓 蕃薯圓 竽頭 紅豆 珍珠😇