2021-10-20
近年食 buffet 都會係揀呢間來食, 主要係入左會, 有 buy 1 get 1 , 雖然 10% 係無折, 但感覺都係抵既, 只係每隔一兩個月都會來食一次既時候, 就覺得無咩驚喜, 其實每次來到都好希望 D 生蠔會大隻返 D , 但無一次係成事, 而且開蠔位師傅次次都係黑面, 反觀魚生 bar 果邊每次都唔同人, 但都會係笑容滿臉再加上好禮貌今次來食遇到怪現象係從來未試過, 係海鮮枱果邊, 竟然可以我出去 3次都無龍蝦, 係一隻都無, 第 3次係我問個入面個廚師, 仲有無龍蝦, 佢先話一陣會再 refill, 過左陣再出去時, 終於有些少, 但都係唔多, 唔知係好多客已經出去攞左, 定係依家唔會放咁多出來, 同埋呢次來到覺得 D 食物既質素下降左少少, 希望唔係來得太多, 食到厭左啦又或者酒店方面係時候要改變一下呢個 buffet, 加 D 特色主題或者攪攪新意思