餐厅: 傷心酸辣粉 (越秀廣場)
资讯:

傷心酸辣粉 (越秀廣場) (新蒲崗).話説男朋友話好耐無食過,今日假期lunch食翻個先,好耐無食過嘅我發現佢多左好多小食!而且環境呢間分店乾淨企理左.▪️BB辣口水雞配酸辣粉▪️.好耐無食覺得酸辣粉好好食,酸辣度剛好,粉條滑嘟嘟,口水雞雞件又滑,估唔到無食咁多覺得進步左好多!.▪️辣子粟米🌽▪️.食得辣嘅朋友必叫呢個,你睇相都知道佢幾吸引!完全唔明點樣可以將個粟米炸得咁,金黃色再加上七味粉,賣相吸睛。不過對我倆而言真係太辣🤣.▪️一口紫薯▪️.我無諗過呢到有得食紫薯仔,係日本啲小紫薯,串燒店成日都有得食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 呢到小食價有好多粒,正!.▪️炸花枝丸/紅油海蜇▪️.邪惡到爆炸得金黃,外脆內彈牙,又有粒粒好有咬口!!!海蜇就夠爽口,但美中不足係我覺得不夠凍.📌 傷心酸辣粉 (越秀廣場) (新蒲崗)新蒲崗寧遠街3-23號越秀廣場地下G10-G11號舖環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️.
傷心酸辣粉 (越秀廣場) (新蒲崗)

而且環境呢間分店乾淨企理左

▪️BB辣口水雞配酸辣粉▪️

▪️辣子粟米🌽▪️

▪️一口紫薯▪️

▪️炸花枝丸/紅油海蜇▪️
邪惡到爆炸得金黃,外脆內彈牙,又有粒粒好有咬口!!!

海蜇就夠爽口,但美中不足係我覺得不夠凍
📌 傷心酸辣粉 (越秀廣場) (新蒲崗)
新蒲崗寧遠街3-23號越秀廣場地下G10-G11號舖

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️