首先要講本人有食過MooMoo,Burgeroom, Aussie Grill, Burger Lab, FiveGuys, ShakeShack, Lucky Smash, Burger Joy等等自問都喜歡食漢堡包!應該對好唔好食都有一定評價,Honbo Burger又話全球排名很高!咁去到真係有期望啦!星期五,山長水遠行到去已經四點左右,原來會落塲的!第一個失望,問咗職員話五點鐘開,其實職員態度已經一般,我知鬼你會落塲咩!唔緊要啦咁辛苦嚟到,都等啦!唯有去食個淨雲吞頂頂肚先啦!五點返到,前面有兩位等,好快就俾錢坐低咗,態度依然唔憂做,求其碌完你張咭$128蚊套餐,單都無張!都唔緊要,好食就得啦!第二個失望,芝士漢堡包上碟很普通,醬自己落,食落又失望,味道一般不值咁嘅價錢,又係失望中的失望、唯一薯條脆嘅、好食嘅!如果要排隊一定不要食,好彩無叫雙層芝士漢堡,嘥錢!絶對不會再翻兜!未試嘅朋友不要太大期望!😠😔😡
芝士漢堡套
2021-03-19