2022-10-21
食打邊爐放題,唔知大家覺唔覺得,成日都好似食咗一陣,店員就會行埋黎同你講夠鐘last order,所以如果係無限時嘅火鍋放題就最正喇!呢間位於西環嘅小鍋霸,就以台式養生火鍋做主打,推出無限時火鍋放題,真正可以慢慢傾慢慢嘆啦!台灣養生雞涮涮鍋平時少湯水飲嘅我哋,養生鍋就啱晒我哋。呢個台灣養生雞涮涮鍋,用料十足,湯底非常香濃,飲咗兩碗湯之後,再試吓個雞肉先,雞肉帶咗彈彈嘅酒香味,重點係超級滑!!!美國Prime Grade極上牛頸脊飲緊養生湯嘅時候,就可以透過QR Code落單,完全無漏單錯單,而我哋所揀套餐,牛肉就包美國Prime Grade極上牛頸脊同美國Prime Grade 牛肩胛肉,我哋特別推介美國Prime Grade極上牛頸脊,因為肉味香濃,油脂分布平均,係encore之選。西班牙伊比利亞黑毛豬至於套餐嘅豬肉選擇就有西班牙伊比利亞黑毛豬同西班牙無激素豬肉片,西班牙伊比利亞黑毛豬厚薄適中,煮嘅時候索晒養生湯嘅精華,係另一encore之選。其他配料餐廳仲有唔少特色配料有,例如:磨菇芝心堡、足八吋長蟹柳、芫荽燒賣等等,當然唔少得台灣特色配料,例如:甜不辣、米血糕、台灣鴨血等等,就台
台灣養生雞涮涮鍋
美國Prime Grade極上牛頸脊
西班牙伊比利亞黑毛豬
其他配料
餐廳仲有唔少特色配料有,例如:磨菇芝心堡、足八吋長蟹柳、芫荽燒賣等等,當然唔少得台灣特色配料,例如:甜不辣、米血糕、台灣鴨血等等,就台式飲品都係任飲,所以你話係未要無限時先夠滿足呢?