味火鍋 (華僑商業中心)

Yum Hotpot (Hua Chiao Commercial Centre)
味火鍋旺角分店有無限時任飲任食火鍋,想食幾耐都得,唔使趕住走,啱晒同朋友gathering😛湯底好有誠意💯我哋要咗雙拼,呢啲湯底自家熬製,自己屋企好難整👇🏻🌸 女神豆乳木瓜玫瑰鍋,湯底幼滑,加上木瓜嘅清甜,滋潤又養顏。🐟 川芎白芷天麻魚頭鍋,有成個魚頭,足料到爆,藥膳風味濃厚,魚頭湯鮮甜無腥味!‼️超過50款配料‼️重點推介👇🏻👇🏻🐮 4款潮汕牛肉: 吊龍、五花趾、匙仁、胸油肉 個人最鍾意吊龍,有少量油花,肉質細嫩🥹encore左一碟😍 伊比利亞黑豚肉🐷有咬口唔會好肥🥟自家製3款手工餃,粒粒飽滿多餡😛🦐 新鮮海鮮無限供應,當日有大蝦、鮑魚、鱔片🐟啲蝦真心爽口,鮑魚彈牙,好新鮮😋自家製椒鹽粟米,勁香口🌽 💥 自家製午炸餐肉,就咁食又得打邊爐淥一淥又得!自家製黃金脆魚皮,脆卜卜食到停唔到口!
🍺 啤酒、汽水無限暢飲,真係食到飲飽食醉😂坐咗死三個鐘先肯走🥤

‼️超過50款配料‼️重點推介👇🏻👇🏻
🐮 4款潮汕牛肉: 吊龍、五花趾、匙仁、胸油肉
個人最鍾意吊龍,有少量油花,肉質細嫩🥹
encore左一碟😍 伊比利亞黑豚肉🐷有咬口唔會好肥🥟
自家製3款手工餃,粒粒飽滿多餡😛