餐厅: The 5B Private Corner
资讯:

📍假日想揾间coffee shop 最惊有群众压力 坐得耐少少都好困难😂 最近开心大发现!😻 虽然位置比较偏僻 但地方阔落干净 有大量Board Game 书籍提供 🔼重点系真系无限时唔会赶你走🙋🏻‍♀️🌀 蜜糖芥末鸡扒配菠萝汉堡 包南瓜餐汤 胡麻酱沙律柚及幼薯条🍟 weekend brunch价钱相当亲民 性价比高~ 汉堡🍔份量十足 松软面包夹住照烧鸡扒 蕃茄 菠萝与沙律菜 超厚身😂 味道上亦有惊喜 照烧鸡扒肉质嫩滑Juicy 🌝除咗外皮有少许肥膏少油腻外 其他都好满意🙋🏻‍♀️ 配上酸甜菠萝同蜜糖芥末酱 食落好开胃💚✅ 楼上cafe在食物方面 我通常都唔会有太大期望 但呢间真系值得推荐💜 食物质素颇高 环境亦有加分 如果2人窗口位置仲可以睇到海景㗎!
📍

🌀 蜜糖芥末鸡扒配菠萝汉堡