(非会员)
前日睇報紙話佢有宵夜甜品buffet, $78 加一, 又話有朱古力噴泉又燉蛋, 所以尋晚就去左試喇十點鐘開始, 一行出去, 嘩以為都幾多野食喎,CAKE 櫃入面都十幾款, 又噴泉又一杯杯甜品, 又PANCAKE 又WAFFLE又成個雪糕櫃。點知佢寫明個CAKE櫃同雪糕櫃竟然係只供餐牌ORDER, 並非BUFFET一部份, 嘩...果種失望同咀喪,實在難以用文字形容, 有得睇無得食仲衰過無野食!!!如此情況只係剩番十數款食物可以揀, 但問題係真係太少, 我第一次食BUFFET可以完全試晒每一款...我綜合左佢D缺點:1. 款式太太太太少, 無主題, 又無主力/大路甜品, 朱古力甜品無, 連TIRAMISU 都無! CAKE只得一款, 其餘幾款都係MOOSE。2. 都好多有得睇無得食3. 見到好多吉既裝食物既櫃, 仲有冰起上面, 搞到D 野好似係食剩咁, 建議應該遮番好4. 晚餐就食HAAGANDAZ, 但宵夜就只係幾款CHEAP 牛奶公司5. D人制服好肉酸, 又唔整齊, 又好似爛布咁,樣又唔高級總括黎講同GRAND HYATT 真係差幾星. GRAND HYATT 完全同以上相反,
我綜合左佢D缺點:

2. 都好多有得睇無得食
總括黎講同GRAND HYATT 真係差幾星. GRAND HYATT 完全同以上相反, 超正

但我覺得佢都有優點既:

1. 雖然款少, 但質素係高架喎, 每款都好味。雖然得一款CHEEZE CAKE, 但好足料, 好勁CHEEZE味。朱古力噴泉D朱古力濃度好高, 甜味舒中, 帶D苦味及好香朱古力味; 燉蛋好香, 好滑。
2. 雪糕都會有DIPPING, 有杏仁碎,M&M 同OREO
3. WAFFLE 好香, 有隻CHERRY 汁(自己煮果隻, 好多車厘子, 香港好難食到)好正, 黑加侖子汁(都係自己煮), 用黎伴雪糕都超好食, 記得有次起外國食,都要四五十蚊一SET (兩球雪糕加CHERRY 汁)
4. 會送一杯飲品

計落價錢都差唔多, 無抵到囉, 但都幾好味既, 又唔係太多人, 唔會有人爭, 環境都不過不失咁啦

我寫晒落佢張意見度, 希望將來佢會改善啦, 其實佢掂架!佢應該回饋一下我寄D COUPON 俾我先O岩啦