2009-05-09 21 浏览
今曰黎試下個lunch buffet 每位$98因母親節前夕無任折口或信用卡優惠,黎過食tea buffet 覺得都Ok ,諗住lunch唔會太差掛,我地walkin 去的,到一點都座唔滿仍有大把位。壽司D飯淋,水多難食,生豪細隻得可憐更無肉簡值見到都唔想食無魚生,日式冷麵好一般麵汁淡,熟食好少選擇,由開始到尾都喺個盤為一得盤薯容焗扇貝refill最快,其實得舊薯容食唔到有咩料喺到,点心得小籠包,冬菇西蘭花、炒飯、曰弍蒸蛋、幾味都好一般,仲唔係好熱,醬汁雞冇試到、豬扒好乾難食,豉汁三文魚煮豆卜,好咸無晒三文魚得番D豆卜好耐都冇refill,生炒骨冇試到唔知好冇食,白切雞就唔錯全場為一最好食,但refill又係好耐,湯就有中西兩款甜品好少,得椰絲啫喱,芝士餅,黑森林好難食仲差過出面D餅店,中式糖水無,有一杯杯秘製龜零膏,雪糕家庭裝牛記,,連即煑粉麵、班戟都無衰過tea buffet,生滚粥落料少要魚片凌魚球雞粥,魚片只落一片凌魚球兩粒,雞是雞丁至啱得3/4粒滾出黎碗粥無味似白粥又稀,叫做好得中華沙律日式螺肉八爪魚,飲品得咖啡奶茶。收$98+10%真喺唔值又難食,總知去酒樓飲茶好過
壽司D飯淋,水多難食,
生豪細隻得可憐更無肉簡值見到都唔想食
,連即煑粉麵、班戟都無衰過tea buffet